Kurser

Täby Dansklubb erbjuder kurser inom tiodans, bugg, fox och dance fitness. Vilka danser som dansas varierar varje termin och beskrivs tydligt på kursbokningssidan.
Kursernas längd är oftast 12 eller 14 veckor och det kan förekomma uppehåll vissa veckor.
Kursavgiften ska vara betald innan den andra kursveckan.

Vid för många deltagare kommer vi att dela upp kursen i två eller begränsa antalet deltagare. Vi går efter anmälningsdatum.
 
Medlemsskap
För att kunna delta i våra kurser måste man vara medlem i klubben, vilket kostar 100 SEK per dansare och kalenderår. Medlemsavgiften ska betalas i samband med första kursen du bokar för året. Lägg till årsavgiften när du bokar din kurs.

Flerkursrabatt
Vid deltagande i flera olika kurser/grupper betalas full avgift för den dyraste kursen och därefter får man 25 % rabatt för övriga kurser.

Partner på pardanskurserna
Om du anmäler dig med partner så kommer du få dansa med din partner. Anmäler du dig ensam så försöker vi para ihop dig med andra ensamdansare på kursen eller med stöddansare om det finns, men vi kan inte garantera att det finns danspartner till alla.

Stöddansare/extra förare
Vill du dansa mer, så finns det på en del av våra kurser behov av stöddansare/extra förare. Är du intresserad av att vara stöddansare behöver du anmäla intresse till info@tabydansklubb.se. Vi kommer sedan att återkomma med besked om behov finns. Som stöddansare behöver du de förkunskaper som nivån kräver samt att du är medlem i klubben. Och naturligtvis dansar du utan kostnad på kursen du är stöddansare i.

Friträning
Om du vill träna på dina danssteg så finns det möjlighet att friträna under terminens gång. Friträning är kostnadsfritt för de som går kurs hos oss, men man behöver ansöka om nyckel till lokalen. Man behöver ta med egen musik. 
Kontakta info@tabydansklubb.se för att beställa nyckel.
Dessa tider gäller för friträning:
Lördagar kl 10-12
Söndagar kl 14-16

Tävlingsdans
För deltagare i våra fortsättningsgrupper, avancerad grupp eller tävlingsgrupp ingår tävlingsavgifter för tävlingar i Sverige i medlemskapet. Anmälan sker genom föreningen i samråd med tränaren. För övriga tävlingar kan tävlingsavgifter tillkomma.
För närvarande har vi ingen tävlingsgrupp.

Kurslokal
Med start hösten 2022 kommer all vår verksamhet bedrivas i Ytterbyskolan, Ytterby skolgränd 6 i Täby. Se denna länk för karta och vägbeskrivning.